İtalyan Yemekleri Arama Motoru

Özel Arama

8 Nisan 2011 Cuma

spor aletl3ri kişisel bakım beslenm3

Uzayan yaşam süresi, yaşam kalitesini yükseltmeyi zorunlu hale getirmiştir. Kaliteli bir yaşam için daha çok sağlık bilinci ve farkındalık gereklidir. Aşağıdaki 10 ayrı kuralı; bir yaşam tarzı, bir hayat yaklaşımı yapabilirseniz, daha az hastalanan, daha keyifli yaşlanan biri olma şansınız artacaktır.

Dengeli beslenin: Daha az yiyin. Kaliteli, besin değeri yüksek temiz ve sağlıklı ürünler tüketin. Hayvansal yağları daha az, zeytinyağını daha çok kullanın. Temel yağ asitlerini (Omega 3 ve 6), antioksidan destekleri ve temel amino asitleri yeterince aldığınızdan emin olun. Gerekiyorsa flavonoid, karotenoid, vitamin ve mineral desteklerinden yararlanın.

spor aletl3ri kişisel bakım beslenm3

Damarlarınızın yaşlanmasına izin vermeyin: Kolesterol, kan şekeri, trigliserit, ürik asit ve homosistein seviyelerinizi dikkatle izleyin. Kan basıncınızı kontrol altında tutun. Daha çok egzersizi ve daha az stresi bir alışkanlık haline getirin.

Bağışıklık sisteminizi güçlü tutun: Gerekli aşılarınızı (Hepatit, zatürree, grip vs..) yaptırmayı unutmayın. Düzenli uykunun, egzersiz ve dinlencenin bağışıklık sisteminizi güçlendirici yararlarından faydalanın.

Kötü şeyleri az tüketin: Alkolü, kafeini, beyaz unu ve tuzu ölçülü tüketmeye özen gösterin.

spor aletl3ri kişisel bakım beslenm3

Sigaradan ve sigara dumanından sakının: Sigara içmeyin. Çevrenizde sigara içilmesine engel olun. İş yerinizde sigara yasağı uygulayın. Sigara içilmeyen otelleri, restoranları, kafeleri ve ulaşım araçlarını tercih edin.

Kas ve kemiklerinizi takviye edin: Düzenli egzersiz yapın ve hareketli bir yaşamı benimseyin. Yeterli miktarda kalsiyum ve D vitamini alın.

spor aletl3ri kişisel bakım beslenm3

Ağız bakımınıza özen gösterin: Dişlerinizi düzenli fırçalayın. 6-8 ayda bir diş hekiminize uğramayı ve diş bakımınızı yaptırmayı unutmayın. Ağız içi temizliğini ve diş eti sağlığını ihmal etmeyin.
spor aletl3ri kişisel bakım beslenm3
Belleğinizi güçlü tutun: Belleğinizi zayıflatan her şeyden uzak durun. Bellek güçlendirici önerileri sabırla ve özenle uygulayın. Yeni şeyler öğrenmeye açık olun. Yeni bir dil, yeni bir hobi, yeni bir oyun için şansınızı deneyin.
spor aletl3ri kişisel bakım beslenm3
Gereksiz yere ilaç kullanmayın: İlaçları sadece doktor tavsiyesiyle kullanın. Gereksiz yere, gereğinden yüksek dozda ve lüzumundan uzun süre kullanılan ilaçların sizi yaşlandırabileceğ ini unutmayın.
Sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin: Düzenli olarak kontrol yaptırın. Doktorunuzun önerdiği önlemleri uygulayın, ilaçları kullanın.

11 Şubat 2011 Cuma

Türkiye'nin Popüler Firma Rehberine ücretsiz firma ekleyin

Yeni bir yere gittiğinizde yahut bulunduğunuz yerde bir firmaya ihtiyacınız olduğunda veya kendi firmanızın tanıtımını yapmak istediğinizde, ilgili kitleye ulaşmanın en kolay yoludur firma rehberleri. Ancak bu rehberler tam olarak ihtiyaçlarımızı karşılamıyor olabilir yahut bir kereye mahsus bir firma işi olan kullanıcı için üyelik ücreti ödemek saçma gelebilir.

Firmalar Türkiye ekibi olarak ihtiyaç duyduğunuz profesyonel hizmeti sizlere ücretsiz olarak sunmak için sürekli çalışıyor ve gelişiyoruz. Türkiye ' nin en başarılı Firma Rehberi olma yolunda sizlerinde katkısıyla ilerliyoruz.

Firmalar Türkiye size neler sunuyor?

Firmalara;
Ücretsiz olarak firmanızı tanıtabilir, web sitenizi firma adınızla eşleştirerek kullanıcılara daha detaylı bilgiler verebilirsiniz.
İnternette firmanızla ilgili konularda arama yapan internet kullanıcılarına ulaşabilir, potansiyel müşteri kitlenizi büyütebilirsiniz.
Günümüzün şüphesiz en iyi reklamıdır Google aramalarında ilk sıralarda olmak. Siz de Google�daki yerinizi bizimle alabilirsiniz.
Kullanıcılar üye olmak zorunda olmadan sizinle ilgili telefon numarası, adres, faks gibi detayları görebilir ve dilerseniz Google haritalarında firmanızı işaretleyerek gösterebilirsiniz.


Bireysel kullanıcılara;
İhtiyaç duyduğunuz alanla ilgili firmaları arayabilir ve haklarında bilgi alabilirsiniz.
Size en yakın olanı yahut en güvenilir olanı seçebilir, firmalarla iletişime geçebilirsiniz.
Firmalar yönetici kontrolünden geçmeden sitemizde yayınlanmadığı için, dolandırıcılar gibi bir tehlikeyle karşı karşıya gelmeden güvenli bir firma hizmeti alabilirsiniz.


Siz de firmanızı rehberimize ücretsiz olarak kaydettirmek istiyorsanız
Firma Ekleyin

30 Ocak 2011 Pazar

Giysi giydirme oyunları



Bu site Giysi Giydirme Oyunları içeriyor, Her gün yeni oyunlar eklenerek sitemiz güncellenmektedir. Oyun sayısı ve üye sayısı her geçen gün artmaktadır. Sitemizde Giysi giydirme Oyunları kategorisine benzer Giydirme Oyunları , Giysi Oyunları, Kız Giydirme Oyunları Katogorilerde mevcuttur. Sitemiz 2010 yılı 7-8 ayları arasında açılmıştır. sitemize üye olarak sevdiğiniz oyunları Favorilerinize ekleyerek tekrar ulaşmak istediğinizde rahatça ulaşabilir ve Facebook' ta paylaş gibi özellikleriyle Facebook ve benzeri sitelerde profilinizdeki duvarınıza otomatik olarak gönderebilirsiniz. Arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Sitemiz görsel olarak olsun, oyun ve içerik olarak gerçekten güzeldir. umarım Beğenirsiniz.

İyi günler Saygılarımla... Giysi Giydirme Oyunları

Not : Site Hakkında Görüş ve önerilerinizi yorum olarak yazabilirsiniz.

Yemek Oyunları



Yemek Oyunları sitesi eski ve köklü bir sitedir. Sitenin açılış tarihini 2005-2006 diye tahmin ediyorum. Sitemizde çok sayıda oyun mevcuttur. 2010 yılında sitemizi komple güncelleyerek yeni tema ve özellikler ekledik.

Bu özelliklerden bahsedecek olursak üyelik sistemi ile sevdiğiniz oyunları favorilerinize ekleyebilme, Oyunlara yorumlar yazabilme, Facebook gibi sitelerde direk oyunu paylaşabilme, diğer oyuncularla mesajlaşma, oyunlara puan verme, yeni üyeler ve en iyi oyuncular şeklinde bir çok özellik eklenmiştir.

Sitede Yemek Oyunları Kategorisi ana kategoridir, buna benzer Yemek Oyunu, Yemek Yapma Oyunları, Pasta Oyunları, Pizza Oyunları, içecek Oyunları gibi bir çok kategorisi vardır.

Editörlerimiz siteye her gün yeni oyunlar ekleyerek sizlere her gün yeni oyunlar sunmaktadır. Yeni eklenen oyunlar özenle seçilerek sitemize eklenmektedir.

İyi günler, saygılarımızla...

Site Adı: Yemek Oyunları

Pasta Oyunları




Pasta Oyunları içerikli sitemiz 2010 yılında açıldı .

Sitemizin özelliklerinden bahsedecek olursak üyelik sistemi ile sevdiğiniz oyunları Favorilerinize ekleyebilme, Oyunlara yorumlar yazabilme, Facebook gibi sitelerde direk oyunu paylaşabilme, diğer oyuncularla mesajlaşma, oyunlara puan verme, yeni üyeler ve en iyi oyuncular şeklinde bir çok özellik eklenmiştir.

Oyunlardan bahsedecek olursak Pasta Oyunları Kategorisine benzer Pasta Oyunu, Yemek Oyunları, Kek Oyunları ve Kurabiye Oyunları gibi birçok kategorisi vardır.

Editörlerimiz siteye her gün yeni oyunlar ekleyerek sizlere her gün yeni oyunlar sunmaktadır. Yeni eklenen oyunlar özenle seçilerek sitemize eklenmektedir.

İyi günler, saygılarımızla...

Site Adı: Pasta Oyunları

Kurabiye Tarifleri




Kurabiye Tarifleri Sitemiz 2010 yılında açılmıştır. Her gün sizlere yeni Kurabiye tariflerini yayınlıyoruz. Kurabiye tariflerine benzer olarak Meyveli Kurabiye Tarifleri ve Oktay Usta Kurabiye Tarifleri gibi kategorilerinde bir çok sayıda kurabiye tarifi vardır. Kurabiye tariflerine girdiğinizde malzemeler ve nasıl yapılacağı açık ve net olarak yazılmıştır. Sitemizden yararlanarak misafirlerinize en güzel kurabiye tariflerini yapabilirsiniz.

Site Adı : Kurabiye Tarifleri